Call for Jurors

Orice profesor de Fizica care doreste sa fie jurat in Concursul IYPT se poate inscrie la adresa de mail golcea.sandu@gmail.com, exprimandu-si intentia de a participa in 2023 ca membru al Juriului International al IYPT.


CERINTE:

  • o diploma de studii de Fizica (nu are importanta nivelul)
  • o buna cunoastere a Limbii engleze


AVANTAJE:

In primul rand onoarea de a fi in Juriul celei mai puternice Competiții de Fizica din lume (peste Olimpiada Internationala de Fizica; IYPT se mai numește si „Cupa mondială a Fizicii”)
         dupa evaluarea ca jurat  in cadrul IYPT 2023 se poate înscrie la CALL FOR JURORS al Competiției Internationale – IYPT nu are niciodată suficienți jurati– aprox .40 de jurati se selectează prin APEL din randul Juratilor care au jurizat măcar o data un IYPT International.
         Primul Concurs IYPT la care ar participa un profesor roman care se inscrie in acest an ar fi in 2024 la Budapesta. Cazarea si masa, excursiile sunt platite de IYPT – nu au legatura cu bugetul vreunei organizații.
         nu este nevoie de acordul MEN pentru a merge ca Jurat!
         nu e este nevoie ca persoana sa fie in activitate! Poate sa aiba orice varsta, poate fi de ex. pensionar sau sa lucreze in ORICE domeniu, dacă are o Diploma de studii in Fizica!